Corte Ai Cipressi Bianco

“Sødladen og lettilgængelig tørstslukker”
90 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Toscana
Pris: 75,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Er du til saftig ukompliceret hvidvin uden den helt store kompleksitet, men med rigelige mængder af eksotisk frugt, er Corte Ai Cipressi Bianco et rigtig godt bud. Det er italiensk hvidvin på autopilot uden de helt store dikkedarer, og det er vel egentlig også ganske befriende. Det er en givende og læskende hvidvin i italiensk pleaserstil, som både kan fungere som læskende tørstslukker på en varm sommerdag eller som ledsager til lette måltider. Den er forholdsvis intens og fyldig med masser af eksotiske frugter i både næse og mund, som leverer en givende hvidvinsoplevelse med god længde. I nuet er det et ganske behageligt bekendtskab, som gør det den er skabt til. Levere ukompliceret drikkeglæde, som ikke skriver sig ind i historiebøgerne, men som heller ikke træder nogen over tæerne. Til prisen en godkendt hvidvinsoplevelse i øjenhøjde med forbrugeren.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner