Chateau Surain Popcorn Merlot Bordeaux 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Chateau Surain Popcorn Merlot Bordeaux 2018

Som skabt til at gå catwalk”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Bordeaux
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Popcorn er ikke kun noget man nyder i biografsalens bløde velourstole, men også noget man kan drikke. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at anmelde Popcorn i årgang 2016, og jeg må bare erkende, at vinbonden Adrien Surain endnu en gang rammer bullseye med sin sexede bløde frugtdrevne stil til her-og-nu nydelse. Etiketten alene signalerer alt andet end klassisk Bordeaux, og det er nøjagtig hvad der venter dig i glasset. Det er Bordeaux i nye moderne klæder, som er skabt til at gå catwalk fremfor at henligge i vinkælderen de næste 10 år. Det er ikke en rødvin der skal gemmes væk, men nydes og deles i nuét. En fløjlsblød saftig lækkerbisken som står klar til at omfavne alt og alle. Årgang 2018 er endnu mere frisk og saftig i stilen, og lokker med en frisk indbydende duft af mørke bærfrugter, tobak, blåbær, urter og lidt grafit. Smagen følger op på smukkeste vis med saftig Merlot-frugt i lange baner, og med en kompleksitet og fylde som stiger i intensiteten som vinen bevæger sig henover tungen – godt understøttet af frisk moden syre og lakridskrydrede blide tanniner ud i en lang udtryksfuld finale. Det er lettilgængelig Merlot med en god historie på hjerte, som til prisen leverer velsmag for alle pengene, og som giver en lyst til at krybe endnu dybere ned i de bløde veloursæder i biografens mørke, og starte det hele på repeat.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner