Chateau Surain Popcorn Merlot Bordeaux 2016

af Thomas fra Baregomad.dk
Chateau Surain Popcorn Merlot Bordeaux 2016

“Blød imødekommende Merlot fra Bordeaux”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Bordeaux
Pris: 99,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Popcorn. Det er noget jeg normalt forbinder med en mørk biografsal, bløde velourstole og god underholdning. Det er åbenbart også navnet på en Bordeaux-vin med en etikette, som i den grad skiller sig ud i mængden af Bordeaux-vine. En højrebreds-vin fremstillet på 100% Merlot af Adrien Surain. Der venter dig en ung og indbydende frugtig rødvinsoplevelse i glasset, som er klassisk højrebreds-Bordeaux, men i en meget tilgængelig og frisk stil, som klæder den rigtig godt og gør den meget letdrikkelig. Både som saftig meditationsvin eller som ledsager til en god bøf eller en krydret lammekølle. Blød og let fyldig med et krydret touch kombineret med lækker blød Merlot-frugt, fuldmoden syre og et behageligt velafstemt tanninbid. Jeg sidder ganske behageligt i den bløde velourstol under hele forestillingen, og går ud af biografens mørke godt underholdt med lyst til et glas mere. Popcorn. Det er også noget man drikker.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner