Chateau Surain News Drinker Merlot Bordeaux 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Chateau Surain News Drinker Merlot Bordeaux 2018

Fransk charmør i frisk ungdommelig stil”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Bordeaux
Pris: 99,95 pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Naturvin i harmoni med månens cyklus. Så har man set det med. Jeg har ikke det store forhold til naturvin, og forholder mig generelt til indholdet i glasset. Denne naturvin kommer fra vinmageren Adrien Surain, som sammen med sin familie står bag Chateau Surain i Saint-Gervais i Bordeaux, hvorfra jeg tidligere har smagt flere af husets flotte drikkevenlige vine. News Drinker Merlot er fremstillet på 100% Merlot, og uden tilsat sulfitter, hvilket gør at en naturvin som News Drinker skal nydes i løbet af få år. Med andre ord er News Drinker skabt til at sprede drikkeglæde i nuét, hvilket tilgodeser langt de fleste vinglade forbrugere her i landet.

I glasset mødes du af en charmerende ungdommelig rødvin, som fremstår dyb rubinrød i glasset med en flot cremet viskositet. News Drinker åbner ballet med en saftig palette af røde bærfrugter, fuldmoden blomme, søde ribs, lakrids, mørk chokolade og tobak i et frisk og meget imødekommende udtryk. Smagen er saftig og dejlig blød med en omfavnende fransk personlighed, der er meget tiltalende. Den opleves righoldig og harmonisk og lægger sig silkeblødt på tungen med fokus på de friske bærfrugter understøttet af blid fuldmoden syre og velafstemte søde tanniner ud i en lang harmonisk finale, som lokker med endnu en mundfuld. Det er Bordeaux-Merlot skabt til at sprede drikkeglæde rundt om bordet eller som et saftigt læskende glas sofahygge-vin. Très bien!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner