Chateau Surain Merlot Bordeaux 2019

“Ekstrem vellykket Merlot med Pomerol-lignende DNA”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Bordeaux
Pris: 89,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at smage Surain i årgnag 2015, som meget velfortjent fik tildelt 6 stjerner og 95 point. Historien gentager sig med årgang 2019, for hold nu k… hvor er denne Merlot letdrikkelig og indbydende med sin store detaljerigdom og friske bløde frugtpower. Adrien Surain har gjort det igen, og leverer en endnu større Bordeaux-oplevelse med årgang 2019. Der er blød Merlot-frugt i rå mængder, og endnu flere nuancer og finesser, hvilket gør Chateau Surain Merlot Bordeaux 2019 til et vaskeægte røverkøb. Den åbner op med en intens bærfrugtig næse af brombær, solbær og modne blommer med noter af chokolade, frisk tobak og sød finsk lakrids. Surain 2019 er utrolig blød og rålækker i munden, og lægger sig som kølig silkeflor på tungen med en imponerende frisk frugtpower og detajlerigdom ud i en behagelig tanninkrydret let stenet afslutning med en frisk syre, der sidder lige i skabet med fuld fokus på Merlot-druen. Surain 2019 er allerede nu en udsøgt fornøjelse for alle sanser, og er en ekstrem vellykket Merlot med Pomerol-lignende DNA. Som indbydende sofahyggevin eller som madvin. Denne Merlot fra Adrien Surain er og bliver lidt af en Bordeaux-lækkerbisken.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner