Chateau Surain Mademoiselle Voilà Blanc

af Thomas fra Baregomad.dk
Chateau Surain Mademoiselle Voilà 2018 Bianco

Autentisk naturvinsagtig hvidvinsoplevelse med et eksotisk twist”
90 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Bordeaux
Forhandler: Supervin.dk

Adrien Surain er gået fra at være vellønnet it-projektleder i Hong Kong til fjerde-generations vinbonde i Bordeaux. Og tak for det, for han er godt i gang med at vende op og ned på det klassiske Bordeaux, som for mange forbrugere fremstår støvet, elitært og kompleks. Denne skønne og lidt naturvins-agtige hvidvin fra Adrien Surain er et levende eksempel på den vision, som Chateau Surain tilstræber. Ukompliceret frugtdreven drikkeglæde målrettet helt almindelige forbrugere. Jeg er fan, og er faktisk gået hen og blevet ret pjattet med dette vinhus i Saint-Gervais i Bordeaux. Det er Bordeaux-vin anno 2020 i version 2.0. Chateau Surain er godt i gang med at reboote Bordeaux. Mademoiselle Voilà Blanc er en skøn frisk hvidvin, som i glasset fremstår lidt naturvinsagtig – på den gode måde. Den lader vente lidt på sig i glasset, men jo mere man leger med vinen i glasset jo mere vokser den, og der begynder at tegne sig et billede af en frisk og eksotisk hvidvin med noter af akacieblomst, hvid fersken, ananas og lidt mango i duften. Smagen er dejlig cremet og fyldig med en sprød læskende syre, som er med til at forstærke de eksotiske frugter ud i en dejlig ligetil afslutning med syrlige noter. Det er lettilgængelig hvidvin i en lidt introvert stil, men som egentlig bare gør vinoplevelsen det meget større i øjenhøjde med forbrugeren. Mademoiselle Voilà Blanc ligger ikke op til de store refleksioner og tanker, men lokker med endnu en mundfuld med et smil på læben. Voila, Mademoiselle.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner