Château de la Charrière Chassagne-Montrachet les Champs de Morjot 2016

af Thomas fra Baregomad.dk
Château de la Charrière Chassagne-Montrachet les Champs de Morjot 2016

“Charmerende fransk bulderbasse af en moderne Bourgogne”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Côte de Beaune
Pris: 249,75 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Moderne i stilen med frugtdrevent klassisk Pinot-karakter. I glasset venter der dig lidt af en charmerende fransk bulderbasse af en Bourgogne, som byder på en kraftig moden frugtsmag af røde bærfrugter og våd skovbund ledsaget af krydrede fadnoter. Smagen er stor og bredskuldret med en forførende fløjlsafrundet tekstur, som lægger sig blidt på tungen støttet af en frisk moden syre og velourbløde tanniner. Dejlig elegant afslutning med interessante finesser og jord-krydrede indslag. Her får du virkelig en charmerende og givende Bourgogne fra Côte de Beaune i det sydlige Bourgogne, som til prisen leverer en rigtig interessant og bredskuldret vinoplevelse i glasset. Blød og afrundet elegantier med overbevisende kraftoverskud. Jeg er fan!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner