Castellani Famiglia Corsarini Pinot Grigio Terre Siciliane IGT 2019

af Thomas fra Baregomad.dk
Castellani Famiglia Corsarini Pinot Grigio Terre Siciliane IGT 2019

“Saftig frisk drikkeglæde fra Sicilien”
90 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Sicilien
Pris: 120,00 kr. for to flasker
Forhandler: Skjold Burne

Der er Pinot Grigio i glasset, og missandten en økologisk en af slagsen fremelsket på vulkanøen Sicilien i det sydlige Italien. Her er der tale om ukompliceret drikkeglæde til hverdag og hygge, hvor lysten til et saftigt og frugtigt glas hvidvin melder sig. Famiglia Corsarini Pinot Grigio er en allrounder af en hvidvin, som er i sit es uanset om den skal stå distancen til en fyldig sommersalat, en gang pasta, grillet fisk eller som frugtig tørstslukker på terrassen en skøn forårs- eller sommerdag. Den åbner op med en frisk frugtig næse af æble, pære, honning, hvide sommerblomster og lidt grapefrugt. Smagen er dejlig frisk og frugtig og opleves medium fyldig i munden med en fin mild syre, og en diskret sødme som gør at vinen ikke føles tør. Denne økologiske sicilianer slutter af i en afrundet saftig finale med medium længde. Det er vellavet hvidvin uden dikkedarer – perfekt som forfriskende hverdagsvin i sommerhalvåret, og til en ganske fornuftig pris på blot tredskroner ved køb af to flasker.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner