Ca' Rugate Campo Lavei Valpolicella Superiore 2016

“Elegant og veloplagt Valpolicella Superiore”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Valpolicella
Pris: 185,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Vi befinder os ret højt på skamlen indenfor charmerende saftige Valpolicella-vine, hvor denne Superiore sætter baren højt indenfor opnåelig drikkeglæde i denne kategori. Det er lidt af en potent frugtbombe, som virkelig har noget på hjerte. Den har et yderst vindende væsen, som med sin dybe rubinrøde farve og intense aromaer i både næse og mund bestående af kirsebær, solbær, trøffel, svesker, mørk chokolade, vanilje og krydrede fadnoter sender ganen på et velfortjent spaophold. I munden er den fyldig og blød med en dejlig saftig friskhed med en levende syre og let sødmefulde tanniner som støtte med lidt bid afslutningsvis. Eftersmagen er lang og forholdsvis kraftig af en Valpolicella, og vinder meget ved yderligere iltning i glasset. Ca’ Rugate Campo Lavei Valpolicella Superiore 2016 er en let fordøjelig lækkerbisken, som vil gøre det rigtig godt til vildtretter, modne oste og grillretter. Givende og kærtegnende Valpolicella Superiore.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner