Buglioni Rosato Rosacipolla Trevenezie IGT 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Buglioni Rosato "Rosacipolla" Trevenezie IGT 2018

“Ekstrem ren og autentisk roséoplevelse fra Valpolicella”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Italien, Valpolicella
Pris: 89,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Buglioni er ikke et hvilket som helst vinhus i Valpolicella, og jeg har tidligere haft fornøjelsen af at smage på husets repertoire indenfor rødvine, som ligger et flot niveau for dagen. Rosacipolla er absolut ingen undtagelse, og leverer en meget ren og autentisk roséoplevelse til de lune sommerdage på terrassen, hvor lysten til et glas ren læskende rosé melder sig uden forstyrrende elementer af slikket sød candyfloss. Med Rosacipolla får du en helstøbt autentisk rosévin med fuld fokus på Corvina-druens DNA, hvilket resulterer i en lys frisk rosé med perfekt orkestrerede doser af sommerbærfrugter, citrus og røde kirsebær i både næse og mund. Stilen er tør og frisk og ligger rigtig godt på tungen, hvor den friske syre sørger for læskende saftighed og renhed ud i en uimodståelig letkrydret finale af forskellige urter, som bare oser af sommerstemning på terrassen og frokost ved bølgen blå. Det er en rosé der kan alt det du drømmer om, hvis den ikke lige skal stå på sød candyfloss, der hviner i tænderne.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner