Brotte Les Hauts de Barville Châteauneuf-du-Pape Blanc 2018

“Solid sværvægter af en hvid Châteauneuf-du-Pape”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Châteauneuf-du-Pape
Pris: 200,00 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

En hvidvin i sværvægterklassen med noget stort på hjerte. I glasset befinder sig en yderst lækker og vellavet hvid Chateauneuf-du-Pape fra Brotte i det sydfranske. Her får du masser af kompleksitet og fylde, hvilket gør denne hvidvin yderst velegnet til måltider med lyst kød, fyldige sommersalater eller en omgang tapas. Næsen er indbydende og elegant med ægte sydfransk markedsstemning af krydderurter, blomster, æbler, honning og ferskner. Smagen er dejlig frisk og frugtig med lækker tyngde og fylde, og lægger sig på tungen som et tætvævet køligt tæppe i et fedmefuldt krydret udtryk, inden det kulminerer i en lang frugtintens finale. Det er virkelig en lækkerbisken af de store, og en hvidvinsoplevelse der ikke lige foreløbig går i glemmebogen. Du får ikke en hvid Chateauneuf-du-Pape af denne kaliber forærende, men den er absolut alle pengene værd. Tak for skænken.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner