Bread & Butter Cabernet Sauvignon 2018

Kong Cab fra vinland styrer for viiiiiildt!”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA, Napa Valley
Pris: 99,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini.dk

Cabernet Sauvignon er konge i vinland. Og dette eventyrlige vinland befinder sig på den anden side af Atlanten. Det er ikke et hvilket som helst vinland, men et ganske specielt et af slagsen. Her sidder Kong Cab godt og solidt på magten – elsket og vellidt af befolkningen til trods for at de kun lever af brød og tandtykt smør. Der er mange bejlere til kongekronen i vinland, men der er ingen der slår Kong Cab. Og når du har smagt Bread & Butter Cabernet Sauvignon 2018 forstår du hvorfor. Flydende magi på flaske. En stilart som tryllebinder og skaber eventyrlig drikkeglæde, og som kun Kong Cab kan fremelske i vinland. Kong Cab leverer en intens og frugtdreven vinoplevelse af solmodne mørke kirsebær, brombær, solbærbusk, cedertræ, vanilje og smørristet eg, som nærmest euforisk kommer væltende op af glasset. Smagen er blød som gåsedun og imponerende tæt med en lækker cremet fylde og tekstur, som viser Kong Cab’s kvaliteter og store generøsitet. Under den tætvævede frugt mødes du af silkebløde tanniner, og en blid frisk syre som ledsager Kong Cab ud i en krydret sødmefuld finale, som kun vinland kan præstere. Kong Cab fra vinland styrer for viiiiiildt!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner