Bread & Butter Cabernet Sauvignon 2017

“Fremragende vinkøb”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA, Napa Valley
Pris: 99,- pr. stk.
Forhandler: Gallovini

Man kan ikke leve af brød alene, men i selskab med denne velkomponerede Cabernet Sauvignon fra amerikanske Bread & Butter, kan jeg nu godt nøjes og gøre forsøget …
Her får du virkelig smæk for skillingen til allersidste dråbe, og en unik mulighed for at udleve den amerikanske drøm bag rattet i en brølende V8’er med udsigt til solrige Californien. De 12 måneders fadlagring lader sig ikke skjule, og fornemmes tydeligt i det øjeblik vinen skænkes i glasset – her får du ristet egetræ, smør, vanilje og chokolade for alle pengene. Farven er flot mørkerød med en lækker fedmefuld viskositet. Bread & Butter Cabernet Sauvignon 2017 er en intens og kraftig “Cab”, som virkelig viser det store potentiale indenfor californiske vine fremelsket på Cabernet Sauvignon. Denne “Cab” er klassisk Bordeaux på steroider, og nyder godt af begge verdener fra henholdsvis Bordeaux og Californien. Her får du en intens og livlig frugtdreven vinoplevelse, der leverer en overdådig palette af solmodne mørke kirsebær, solbær, chokolade, vanilje og friske tobaksblade. De mørke bærfrugter går igen i duften sammen med de velintegrerede fadnoter. Bread & Butter har skabt en forholdsvis finesserig kompleks “Cab” med adskillige kapitler, der kulminerer med en happy ending, og et brændende ønske om en fortsættelse. Er man til overdådige frugtdrevne vine med klassiske amerikanske karaktertræk, er Bread & Butter Cabernet Sauvignon 2017 et rigtig godt bud.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner