Beast of Zin 2017

“Ugens vinfund”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA, Lodi
Pris: 69,75 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Navnet “Beast of Zin” lyder umiddelbart ikke særligt rart eller betryggende, og ligner mest af titlen på en andenrangs gyserfilm fra 1980’erne, som sprang biograferne over og udkom direkte på VHS. Men titlen og indpakningen bedrager, for lige nu sidder jeg med et formidabelt godt glas vin i hånden, som på alle måder imponerer og overrasker i forhold til prisen på små 70 kroner. Hvis vi skal forblive i horror-genren, smager Beast of Zin 2017 bare drabeligt godt, og du får virkelig smæk for skillingen. I glasset byder Beast of Zin 2017 på en flot intens mørkerød farve, som i duften lokker med indbydende aromaer af mørke bærfrugter som brombær og modne kirsebær samt lidt vanilje og chokolade. I munden viser dette uhyre sit sande væsen, og Zinfandel-druens store frugtighed, som i virkeligheden er ganske blød og sødmefuld og omfavner hele munden med fløjlsbløde tanniner og moden syre, som gør dette amerikanske bæst ganske harmløs og ultradrikkelig. Forestillingen kulminerer i en sødmefuld letkrydret finale, som kun kan frembringe smil på læben. Tak for god underholdning! Beast of Zin 2017 er som skabt til at danse hånd i hånd med hr. gris og fru and juleaften, og vil være et rigtig godt match til vinterens mange simreretter eller som en drabelig god sofahyggevin til “Vild med dans”.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner