Barbanera Vecciano Rosato Toscana IGT 2019

af Thomas fra Baregomad.dk
Barbanera Vecciano Rosato Toscana IGT 2019

En vin du får lyst til at danse flamenco af”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Italien, Toscana
Pris: 69,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini.dk

Jeg skal sidde på både hænder og fødder for ikke at bryde ud i dans. Livsbekræftende udtryksfuld flamenco på en eksotisk hvid sandstand med palmer i kulissen og solnedgang i horisonten. Denne rosévin skriger “drik mig” så snart proppen ryger. Den ene mundfuld afløser den anden – hvad skal det ikke ende med … Men den lokker, og er nærmest uimodståelig. Denne rosé er lidt af en mundfuld i mere end en forstand. Den er dejlig fyldig og indbydende, men animerer til høj drikkeglæde på terrassen i en forfriskende og uhøjtidelig stil – uanset om den skal agere tørstslukker eller være ledsager til kylling-på-dåse. I glasset minder den rent farvemæssigt om indersiden af en buttet vandmelon. Duften er forførende og indbydende med herlige aromaer af solmodne jordbær, kirsebær, rosenblade, tranebær, papaya og sødmefulde dragefrugter. Smagen er som skabt til sommerhygge ud på de lange aftentimer. Dejlig fyldig, saftig og blød med en skøn smag af sommerbærfrugter, aperol og lidt krydrede urter ud i en lang harmonisk finale med blød syre-energi og diskret sødme. Det smager s** af endnu en mundfuld – er livet ikke bare herligt. Barbanera Vecciano Rosato Toscana IGT 2019 leverer en mindeværdig roséoplevelse, som til prisen er mere end godkendt.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner