Barbanera Vecciano Bianco Toscana IGT 2019

af Thomas fra Baregomad.dk
Barbanera Vecciano Bianco Toscana IGT 2019

“Denne hvidvin animerer til tårnhøj drikkeglæde”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Toscana
Pris: 69,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini.dk

Der er tårnhøj drikkeglæde over hele linjen, og alle rundt om bordet sidder med et veltilfreds smil på læben, og bryder enstemmigt ud i stor tilfredsstillelse med et ægte “ahhhhhhh”. Hr. og fru Danmark er tilfredse, og denne hvidvin begejstrer alle, hvis yndlingsdrue er “vindrue”. Det er en helstøbt publikumspleaser af en hvidvin, hvor alle rundt om bordet kan være med – lige fra øvede connaisseurs til os helt almindelige dødelige. Sprede drikkeglæde over hele linjen. For det gør Vecciano Bianco Toscana IGT 2019 fra toscanske Barbanera. De er verdensmestre i at lave drikkevenlige vine til os nordboere, og denne hvidvin er ingen undtagelse. Glinsende lysegul i glasset med en indbydende sensuel aromapalette af saftig pære, hvid fersken, abrikos, passionsfrugt, lime og lidt frisk mynte. Smagen er frisk og utrolig blød, og lægger sig insisterende på tungen som flydende cremet nektar med delikate indslag af toscanske krydderurter og lidt hvid peber understøttet af en god portion syre. Det hele kulminerer i en lang afbalanceret frugtintens finale med en animerende mineralitet, friskhed og lidt restsødme på bagsmækken, der gør dette glas yderst tiltalende for mange. Og til en tilbudspris på ni-og-treds-kroner er det et særdeles godt glas vin. Psssssst, glasset er tomt.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner