Bagte peberfrugter er typisk italiensk, og det er meget nemt at bage peberfrugterne i ovnen. Efterbagning pilles skindet let af, og så er de klar til brug.
De bagte peberfrugter får straks tankerne hen på de gode spisesteder i Italien, hvor man ofte ser peberfrugterne indgå i mange lækre retter.
Peberfrugterne er dog heldigvis nemme at klare selv, hvor de blot klargøres og bages et kvarters tid i ovnen.
Derefter kan du spise dem med det samme - eller lige lade dem køle ned og fjerne skindet.
Derefter de ovnbagte eller grillede peberfrugter perfekte i alt fra salater til en god pastaret. Eller blot som tilbehør.
Se også de nemme opskrifter på:
Opskrift på bagte peberfrugter
Du skal beregne en rød peberfrugt pr. person - så fire peberfrugter til fire personer.
Servering
De bagte peberfrugter kan bare nydes som de er. Brug dem blandt andet som tilbehør til kylling, oksekød og meget andet.
Eller skær peberfrugterne i strimler, som vendes med store pastarør, frisk basilikum, oregano og lidt olivenolie.
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om de bagte peberfrugter.