Bacio della Luna Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Brut 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Bacio della Luna Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Brut 2018

Et super lækkert prisbilligt alternativ til Champagne”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Mousserende vin, Prosecco
Land: Italien, Veneto
Pris: 109,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Champagne er synonym med mousserende vin, og for mange forbrugere er et glas bobler lig med Champagne. Virkeligheden er en lidt anden, men for hr. og fru Danmark drejer det sig i langt de fleste tilfælde om at få en god vinoplevelse. Smager det du har i glasset godt? Og det gør dette glas. Det er vellavet Prosecco af en vis kaliber, som på en god dag nemt kan gøre det ud for et glas Champagne for de fleste. Flot lys Prosecco i glasset med delikate perlende bobler, og en forårsfrisk næse der lokker med indbydende aromaer af fersken, pære, æble, citrus og livlige noter af akacieblomster. Smagen er sprød og frisk med en lækker cremet mousse og ganske omfavnende med en læskende syre og tilpas tørhed uden forstyrrende sødme. Saftig og dvælende afslutning med en letsaltet mineralitet, der indbyder til endnu en slurk. Det smager s** godt af et glas Prosecco, som overrasker med sin nuancerede personlighed til prisen, og som er og bliver en letdrikkelig holde-af-skumvin.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner