Argiolas Costamolino Vermentino di Sardegna 2018

af Thomas fra Baregomad.dk
Argiolas Costamolino Vermentino di Sardegna 2018

“Forfriskende sprødt indslag fra Sardinien”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Sardinien
Pris: 79,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Se nu lige denne saftige sprøde lækkerbisken af en hvidvin fra skønne Sardinien. Så frisk og livlig, at det er lige før den falder i sin egen skygge. Forførende elegance indkapslet i en besnærende aromatisk buket af friske citrusfrugter, fersken, abrikos og et blomstrende smukt krydderurtebed midt på en hvid blomstermark. Det er ikke hverdagskost at støde på sådan en hvidvin, som på den ene side er ret special i smagen, men samtidig lokkende og flirtende som en anden italiensk mandlig charmør med slikhår på sin hvide Vespa scooter. Den gør en blød i knæene, og jeg er ret begejstret for denne hvidvin fremelsket på druesorten Vermentino. Frugten er koncentreret og ekspressiv med en lækker saftighed og pirrende syrerygrad, der udløser spontan drikkerefleks i finalen med stor flot dybde og smag. Vermentino på et rigtig højt niveau til en rigtig skarp pris. Molto bella!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner