Chateau Surain Mademoiselle Voila 2018

Autentisk og nærværende rosé i et simpelt udtryk”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Frankrig, Bordeaux
Forhandler: Supervin.dk

Bordeaux-producenten Adrien Surain som står bag Chateau Surain, beviser med denne autentiske og nærværende rosévin, at han også er leveringsdygtig i læskende roséoplevelser, hvor “less is more”. Denne lækkerbisken af en rosé er økologisk (ucertificeret) og i harmoni med månens cyklus, idet Adrien Surain er fortaler for økologi, bæredygtighed og naturvine. Mademoiselle Voilà Rosé er simpel og naturlig rosé, der rammer en perfekt balance mellem fylde og friskhed. Det er rosé på et ganske flot niveau, hvor det autentiske og simple er i fokus uden mange forskelligartede smagselementer, der blot forstyrrer helhedsindtrykket. Den fremstår flot sart laksefarvet i glasset, og sender en frisk indbydende palette af røde sommerbærfrugter op af glasset tilsat et diskret præg af tropefrugter. Dejlig saftig og frugtdreven i smagen med kølige kultiverede frugter med noter af citrus. Den lægger sig blødt og cremet på tungen, og serverer en god detaljerigdom med fin mineralitet og moderat syre ud i en harmonisk læskende finale. Det er letdrikkelig og autentisk rosé i et simpelt udtryk, men alligvel yderst ambitiøst og tillokkende.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner